Výroba v tomto roku začínala s kapacitou 15 tisíc litrov, ktorá sa v súčasnosti rozšírila na 70 tis. litrov s konečnou perspektívou 120 tis. litrov vyrobeného vína za rok.
Kapacita prevádzky pokrýva len malú časť produkcie hrozna, čo umožňuje výber tej najkvalitnejšej suroviny daného ročníka. Aj táto skutočnosť predurčuje našu výrobu na produkciu výberových vín
s dôrazom na minimalizovanie používania aditívnych chemických látok.
Vzhľadom k prírodným podmienkam a terrioru vinohradov z ktorých surovina na výrobu vína pochádza je filozofiou spoločnosti predaj fľašovaných prívlastkových vín ako aj predaj sudových vín konečnému spotrebiteľovi. Inými slovami predaj ,,slušných“ vín za ,,slušné“ ceny.
Naše vinárstvo získava značku kvality Regionálny produkt Ponitrie, ktorý identifikuje kvalitné, prírodné poľnohospodárske a potravinárske produkty.